tiistai 21. helmikuuta 2012

Pikkuruisia tossuja

Meillä oli mineilyryhmän kanssa tapaaminen 15.2.2012 ja aiheena oli kengät. Teimme taas kerran yhden ihmisen johdolla jotain ihanaa. Näpersimme pieniä kenkiä nahasta, tekonahasta ja kankaista sekä koristeista.

Aluksi tarvitaan muotit ja niiden avulla leikataan nahasta/kankaasta sopivat palat. Leikataan palat hyvään muotoon ja sovitetaan niitä toisiinsa ennen liimaamista. Pohjana toimii paksu musta nahka. Jos palat ovat käypäset, sitten liimataan. Muuta sit ei tarvitakkaan!


Pienensin kenkiä mallista, koska ajattelin, että nämä mahtuisivat nukkeni jalkaan. Noh, teinkin liian pienet kengät. Kaikki nauroivat, kun pienensin ja pienensin kenkiä koko ajan. Tulipa kokeiltua minikenkien tekoa ja jatkossa sujuu kenkienkin teko. Tämä on helppoa eikä tarvitse ommella!


Omani erottuvat heti joukosta, koska ne ovat ne kaikista pienimmät kengät. Kuvassa ryhmämme tekemät kengät yhdessä koossa.


Tässä minun minikengät ja ryhmän henkilön kauniit kukilla koristellut kengät.


Ryhmämme kenkäohjaajan kauniita kenkiä. Kuvassa vihreät hupatossut, punaiset nahkatossut, pilkulliset vanhasta laukusta tehdyt tossut sekä upeat hopeiset ja kultaiset timanttikengät.


Tässä ihanat ruskeasta nahasta tehdyt sandaalit.


Nukkeni ja todellakin minikengät.Ryhmän henkilö teki minulle pienen laatikon. Se on mallina minulle, kun teen kengilleni kenkälaatikon. Laatikko on taiteltu ja leikattu paperista, liimaa ei ole käytetty lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti