tiistai 1. heinäkuuta 2014

Rankalainen manikyyri

Tilaustyöksi pyydettiin tekemään ranskalainen manikyyri ja lisänä vähän glitteriä. Ennen oikean työn tekoa tein kokeiluja. Tein perusranskalaisen manikyyrin ja liimasin pari timanttia. Toisen tein muuten samoin, mutta lisäsin valkean osan reunaan hopeaa glitter -kynsilakkaa.Kokeiluista toteutukseen. Tilaustyönä haluttiin kauniit kynnet laivareissua varten.
Tein kyynet 'tarratekniikalla' ja kirkkaalla akryylilla. Kun hyvä muoto oli tehty ja hiottu, lakkasin päät valkealla kynsilakalla ja valkean rajaan sivelin hopeaa glitter -kynsilakkaa. Lakkasin valkean osan vapaalla kädellä sekä hopean osan. Annetaan kuivua hyvin ja lopuksi kirkas päällyslakka.


Sain erittäin positiivista kommenttia, joka tietysti miellytti tekijää. :)
"Nämä ovat parhaimmat rakennekynnet, mitä minulla on koskaan ollut."


Tässä kuvaa toisesta tilaustyöstä. Ranskalainen manikyyri perhostimantein nuorelle tytölle kevät-lukukauden viimeiseen kuorokonserttiin. Nättinä kesälomalle.
Kynnet tein taas 'tarratekniikalla' ja päät lakkasin valkealla kynsilakalla sekä lakkasin vielä beigellä kynsilakalla antamaan luonnollista sävyä ja pehmentämään valkean rajaa. Käytin valkean kynsilakan lakkauksessa pieniä tarranauhoja apuna, jotta reunasta tuli virheetön.


Raikkaat ja nuorekkaat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti