maanantai 30. joulukuuta 2013

Simpukoita

Askartelukaapissani oli isoja valkoisia simpukoita ja halusin kehitellä niiden pohjalta jotain.. Syntyi idea tehdä massasta simpukoita. Aloitin valkealla värillä simpukan kokeilun ja tällainen siitä tuli, kuin oikea simpukka.Tein simpukan Cernit-massasta tekemällä massasta ensin litteän pyöreän palan, jonka painoin oikean simpukan pintaa vasten. Näin sain kuviot massasimpukoihin. Varovasti irrotin massan simpukan pinnasta ja käänsin massan, jotta kuviot tulivat esille.
Innostuin tekemään vaikka minkä värisiä simpukoita. Valkeasta ja ruskeasta tein joululahjaksi korut ja mustan jätin itselleni.Tosiaan joululahjaksi tein koruja ja tässä paljastus, mitä tuttavani saivat.


Mitä löytyi tästä paketista...


Käytin koruun ruskeaa simpukkaa, helmiä ja "kiviä".Laitoin simpukan roikkumaan "ketjuun".


Nätti työpisteeni..


Kaulakoru valmiina. Korun puoleen väliin laitoin valkoisen kalan muotoisen helmen, koska korun saaja tykkää veneilystä ja kalastuksesta. Kiven muotoiset helmet tuovat juuri tätä tunnelmaa koruun.Mitä löytyi tästä paketista...


Käytin korussa vanhaa ketjua, johon kiinnitin valkoisen massasimpukan. Ketjussa itsessään oli valmiina lukko.


Tein massahelmiä, johin osaan painoin simpukan kuvioita ja osaan tein valkoisia laikkuja. Kiinnitin myös pari valkoista helmiäishelmeä. Halusin korusta rennon ja kiinnitin helmet eri kohtiin ketjua.Kaulakoru valmiina paketissa.

1 kommentti:

  1. ;) Hihii !!
    Luulin ensin saamaani korun simpukkaa oikeaksi!
    Kiitos.

    VastaaPoista